Wajer Yachts trekt Parcom aan boord als partner

Wajer Yachts heeft in Parcom een partner gevonden om verdere groei te ondersteunen. De familie Wajer blijft grootaandeelhouder van het bedrijf en Dries Wajer blijft aan als Algemeen Directeur. Ook de rest van de directie en het management team zullen aanblijven. De samenwerking met Parcom geeft Wajer meer slagkracht om verder te investeren in duurzaamheid, de bouw van een onderhoudswerf in Zuid-Frankrijk en de expansie naar Amerika, waar in Miami net Wajer Bay Marina is geopend.

Parcom is een Nederlandse investeringsmaatschappij die ondernemers en managementteams ondersteunt bij het realiseren van hun ambities en begeleidt in fases van duurzame groei of transformatie. Partnerbedrijven van Parcom zijn onder andere het Friese Bouwgroep Dijkstra Draisma en superjachtenbouwer Royal Huisman.

De Nederlandse ondernemersgeest en energie maakt Parcom dé partner om het potentieel van Wajer wereldwijd te helpen uitbouwen.

Dries Wajer: “Ons bedrijf maakt al jaren een flinke groei door en we barsten van de ambitie om Wajer verder uit te bouwen en te internationaliseren. Met Parcom aan boord hebben we de power en extra expertise om die toekomstdromen te realiseren.”

De transactie is onder voorbehoud van goedkeuring van de Autoriteit Consument & Markt.

Over Wajer Yachts

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf dat luxe open dagboten bouwt tot 77 voet. De boten worden gekenmerkt door een clean design, comfort en unieke prestaties. Alle Wajers worden volledig met de hand gebouwd op de werven in Friesland, met oog voor detail en voorzien van innovatieve technologieën. Met het Wajer Care programma biedt Wajer haar klanten vanuit de hubs in o.a. Zuid-Frankrijk, Spanje en Amerika all-round service.