Wajer Careers

Working at Wajer

Wajer Yachts is a household name in the world of luxury yachts. A family business with over 140 craftsmen and women, full of passion and pride, we build day boats that will silence even the most demanding yacht enthusiast. Vacancies are in Dutch.

 • technisch medewerker jachtbouw

  Technisch medewerker jachtbouw

  In de wintermaanden komt het gros van de schepen van onze klanten terug bij ons in de stalling. Een aantal van de schepen overwintert in de buurt van onze servicevestigingen in Frankrijk en Spanje. Al deze schepen hebben diverse werklijsten. Als technisch medewerker winterstalling pak jij die zaken op die speciaal met de techniek in de breedste zin van het woord te maken hebben. Dit varieert van motorbeurten, ontzouten, elektrische storingen oplossen tot aan complete systemen vervangen.

  Read More
 • wajer yachts operations manager frankrijk

  Operations Manager (France)

  Vanuit ons servicepunt in Zuid-Frankrijk (de Wajer "hub") zorgt een team van 25 personen voor een vloot van circa 60 Wajers. Na een gedegen inwerkperiode en opleiding ben je als Operations Manager Frankrijk eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie van deze hub in Zuid-Frankrijk. Je bent verantwoordelijk voor de financiële resultaten, het welzijn van de werknemers en het klantcontact. Daarnaast werk je samen met de collega's van Sales en Marketing aan de voorbereiding van diverse events zoals de Monaco Yacht Show, Cannes Film Festival en Monaco Grand Prix. Je rapporteert uiteindelijk aan de Directeur Aftersales.

  Read More
 • detail engineer vacature

  Detail Engineer

  Als Detail Engineer ondersteun je de directeur projecten. In zijn opdracht maak jij detailtekeningen met betrekking tot de bouw van onze Wajer jachten. In grote lijnen werk je delen uit van het basisontwerp in technische tekeningen en schema’s ten behoeve van de productie/nieuwbouw. Wij zijn vernieuwend en inspireren elkaar door nauw met elkaar samen te werken met als doel het perfecte resultaat. Ben jij deze creatieve teamplayer?

  Read More
 • wajer yachts vacature allround monteur jacht bouw

  Allround monteur jachtbouw

  Op onze jachtwerf bouwen wij aan verschillende types Wajer jachten. Na de zomer komen de Wajer jachten die een seizoen lang intensief in het buitenland hebben gevaren weer terug in Heeg. In ons wintercare programma zorgen wij voor alle voorkomende onderhouds- en servicewerkzaamheden. Een deel van deze jachten blijft in het buitenland. Het is dan ook mogelijk om mee te draaien in het schema van onderhoud in Port Grimaud of Ibiza. Dit zijn kortere periodes voor ongeveer twee weken. Wij stellen hoge eisen aan onze kwaliteit en dat is precies wat jou aanspreekt. Bij elke oplevering ben je weer trots op het resultaat!

  Read More
 • Global Marketing Manager

  (Global) Marketing Manager

  Als marketing manager weet je feilloos de bedrijfsvisie te vertalen naar de marketingstrategie en dit uit te werken in innovatieve en creatieve oplossingen. Internationale groei van het klantenbestand en het vergroten van het potentieel is je belangrijkste doelstelling. Kennis van de doelgroep en het luxe segment zijn daarbij een pré. Je bent MT lid en rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur. Als manager van de afdeling marketing stuur je een afdeling van 4 professionals aan. (communicatie, online en events).

  Read More
 • Working at Wajer

  Ik ben Hermi Miedema en ben verantwoordelijk voor HR bij Wajer. We zijn op zoek naar een aantal nieuwe collega's. Staat jouw functie er niet bij? dan nodig ik je van harte uit een CV (voorzien van pasfoto) op te sturen naar jobs@wajer.nl