Wajer Careers

Working at Wajer

Wajer Yachts is a household name in the world of luxury yachts. A family business with over 140 craftsmen and women, full of passion and pride, we build day boats that will silence even the most demanding yacht enthusiast. Vacancies are in Dutch.

 • Captain Vacature

  Captain

  Ben jij een enthousiaste watersporter met de nodige vaaruren op zak, in het bezit van vaarbewijs 1 + 2 én in de maanden juni, juli, augustus en september beschikbaar om voor ons in Zuid-Europa te varen? Dan kunnen we jou een uitdagende baan aanbieden.

  Read More
 • technisch medewerker jachtbouw

  Technisch medewerker jachtbouw

  In de wintermaanden komt het gros van de schepen van onze klanten terug bij ons in de stalling. Een aantal van de schepen overwintert in de buurt van onze servicevestigingen in Frankrijk en Spanje. Al deze schepen hebben diverse werklijsten. Als technisch medewerker winterstalling pak jij die zaken op die speciaal met de techniek in de breedste zin van het woord te maken hebben. Dit varieert van motorbeurten, ontzouten, elektrische storingen oplossen tot aan complete systemen vervangen.

  Read More
 • Working at Wajer

  Ik ben Hermi Miedema en ben verantwoordelijk voor HR bij Wajer. We zijn op zoek naar een aantal nieuwe collega's. Staat jouw functie er niet bij? dan nodig ik je van harte uit een CV (voorzien van pasfoto) op te sturen naar jobs@wajer.nl