Wajer Careers

Working at Wajer

Wajer Yachts is a household name in the world of luxury yachts. A family business with over 140 craftsmen and women, full of passion and pride, we build day boats that will silence even the most demanding yacht enthusiast. Vacancies are in Dutch.

Wajer Careers
 • technisch medewerker jachtbouw

  Technisch medewerker jachtbouw

  In de wintermaanden komt het gros van de schepen van onze klanten terug bij ons in de stalling. Een aantal van de schepen overwintert in de buurt van onze servicevestigingen in Frankrijk en Spanje. Al deze schepen hebben diverse werklijsten. Als technisch medewerker winterstalling pak jij die zaken op die speciaal met de techniek in de breedste zin van het woord te maken hebben. Dit varieert van motorbeurten, ontzouten, elektrische storingen oplossen tot aan complete systemen vervangen.

  Read More
 • Operations Manager Ibiza

  Vanuit ons servicepunt op Ibiza (de Wajer-hub) zorgt een team van 15 personen voor een vloot van circa 30 Wajers. Na een gedegen inwerkperiode en opleiding ben je als Operations Manager Ibiza eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie van deze Ibiza-hub. Gedurende het seizoen (april - oktober) woon je op Ibiza en ben je op dagelijkse basis bezig met de aansturing van de kapiteins, technisch medewerkers en schoonmakers. Daarnaast ondersteun je Sales & Marketing bij het veroveren van de harten van nieuwe klanten met het varen van demo-vaarten. Je bent verantwoordelijk voor de financiële resultaten, het welzijn van de werknemers en het klantcontact. Je rapporteert aan de Summer Care Manager.

  Read More
 • wajer yachts operations manager frankrijk

  Operations Manager (France)

  Vanuit ons servicepunt in Zuid-Frankrijk (de Wajer "hub") zorgt een team van 25 personen voor een vloot van circa 60 Wajers. Na een gedegen inwerkperiode en opleiding ben je als Operations Manager Frankrijk eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie van deze hub in Zuid-Frankrijk. Je bent verantwoordelijk voor de financiële resultaten, het welzijn van de werknemers en het klantcontact. Daarnaast werk je samen met de collega's van Sales en Marketing aan de voorbereiding van diverse events zoals de Monaco Yacht Show, Cannes Film Festival en Monaco Grand Prix. Je rapporteert uiteindelijk aan de Directeur Aftersales.

  Read More
 • detail engineer vacature

  Detail Engineer

  Als Detail Engineer ondersteun je de directeur projecten. In zijn opdracht maak jij detailtekeningen met betrekking tot de bouw van onze Wajer jachten. In grote lijnen werk je delen uit van het basisontwerp in technische tekeningen en schema’s ten behoeve van de productie/nieuwbouw. Wij zijn vernieuwend en inspireren elkaar door nauw met elkaar samen te werken met als doel het perfecte resultaat. Ben jij deze creatieve teamplayer?

  Read More
 • wajer yachts vacature allround monteur jacht bouw

  Allround monteur jachtbouw

  Op onze jachtwerf bouwen wij aan verschillende types Wajer jachten. Na de zomer komen de Wajer jachten die een seizoen lang intensief in het buitenland hebben gevaren weer terug in Heeg. In ons wintercare programma zorgen wij voor alle voorkomende onderhouds- en servicewerkzaamheden. Een deel van deze jachten blijft in het buitenland. Het is dan ook mogelijk om mee te draaien in het schema van onderhoud in Port Grimaud of Ibiza. Dit zijn kortere periodes voor ongeveer twee weken. Wij stellen hoge eisen aan onze kwaliteit en dat is precies wat jou aanspreekt. Bij elke oplevering ben je weer trots op het resultaat!

  Read More
 • Deckhand

  Wil jij deze zomer naar St. Tropez of Ibiza? Wajer Yachts zoekt deckhands! Neem nu de eerste stap voor een onvergetelijke zomer en bekijk de vacature!

  Read More
 • Hermi Miedema

  Working at Wajer

  Ik ben Hermi Miedema en ben verantwoordelijk voor HR bij Wajer. We zijn op zoek naar een aantal nieuwe collega's. Staat jouw functie er niet bij? dan nodig ik je van harte uit een CV (voorzien van pasfoto) op te sturen naar jobs@wajer.nl