Scheepstimmerman

Functieomschrijving

Op onze jachtwerf bouwen wij aan verschillende types Wajer jachten. In verschillende fasen worden onze jachten vanaf de romp opgebouwd. Vanaf het moment dat de meubels aan boord gaan kom jij in beeld. Samen met een team zorg je ervoor dat de meubels, het dek, de raamlijsten etc. ingebouwd kunnen worden. Wij stellen hoge eisen aan onze kwaliteit en dat is precies wat jou aanspreekt. Bij elke oplevering ben je weer trots op het resultaat!

Op hoofdlijnen zullen je taken bestaan uit:

  • Meubelen/interieurdelen pas maken en monteren;
  • Monteren van beslag op interieurdelen en dek;
  • Uitvoeren van kitwerkzaamheden;
  • Polyester componenten pas maken;
  • Afwerking en voorbereiding voor de stoffeerder;
  • Interieur schoonmaken.

Functie-eisen

We zoeken naar een ervaren scheepstimmerman die een ruime ervaring heeft in de (super)jachtbouw. Daarnaast hebben we ook mogelijkheden voor een startende scheepstimmerman. Je houdt van kwaliteit, streeft efficiency na en veiligheid vind je belangrijk.

Daarnaast voldoe jij aan het volgende: Opleiding op MBO niveau 3 – 4, richting scheepstimmerman/meubelmaker/interieurbouw;

Bedrijfsprofiel

Wajer Yachts is een snelgroeiend familiebedrijf met 140 werknemers in Nederland (Heeg, Lemmer en Amsterdam) en buitenland. Op de werf in Heeg (Friesland) worden zo’n 40 schepen per jaar gebouwd. Deze worden gekenmerkt door het luxe en tijdloze design, performance en kwaliteit. Met het Care programma (“Without a worry”) worden klanten in binnen- en buitenland volledig ontzorgd, daarin loopt Wajer voorop. Bij Wajer staat het familiegevoel hoog in het vaandel, zowel intern als richting klanten. Het bouwen van luxe jachten in het hoogste segment met een jong en snelgroeiend team maakt Wajer Yachts een dynamisch en ambitieus bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Een marktconform salaris o.b.v. de CAO metaalbewerkingsbedrijf, afhankelijk van ervaring en deskundigheid.

Contact

Heb je interesse in de functie en/of wil je meer weten?

We hebben meerdere vacatures, zowel bij nieuwbouw, als bij service en onderhoud. Geef in je sollicitatie aan welke afdeling je eventuele voorkeur heeft.

Mail je motivatie en CV naar jobs@wajer.nl

Apply now

Questions or more information?

Wajer Careers HR manager
Harriëtte Keuning HR Manager
Contact us