Jachttechnicus

Functieomschrijving

Op onze jachtwerf bouwen wij aan verschillende types Wajer jachten. In verschillende fasen worden onze jachten vanaf de romp opgebouwd. In onze schepen zit veel techniek. Collega’s van de Electro voormontage zorgen ervoor dat er al veel voorwerk is gedaan. Als de componenten gereed zijn om aan boord geplaatst te worden, dan ben jij aan de beurt. Je zorgt samen met je collega’s ervoor dat de technische installaties worden gemonteerd, dat ze worden aangesloten én gecontroleerd.

Wij stellen hoge eisen aan onze kwaliteit en dat is precies wat jou aanspreekt. Bij elke oplevering ben je weer trots op het resultaat!

Op hoofdlijnen zullen je taken bestaan uit:

  • Het monteren, aansluiten en controleren van verschillende technische componenten en/of werktuigbouwkundige installaties;
  • Het monteren van lucht en vloeistof houden leidingwerk conform tekening;
  • Herstellen van fouten en afwijkingen;
  • Registreren van gegevens;
  • Plaatsen en aansluiten van de motoren;
  • Het monteren van licht/eenvoudige elektrische componenten;
  • Functioneel testen en controleren van de uitgevoerde werkzaamheden.

Functie-eisen

Wij zoeken naar een ervaren Jachttechnicus die een ruime ervaring heeft in de jachtbouw of in bijvoorbeeld de automotive. Je houdt van kwaliteit, streeft efficiency na en je bent nauwkeurig.

Daarnaast voldoe jij aan het volgende: Opleiding op MBO niveau 3 – 4, richting elektrotechniek/maritieme techniek.

Bedrijfsprofiel

Wajer Yachts is een snelgroeiend familiebedrijf met 140 werknemers in Nederland (Heeg, Lemmer en Amsterdam) en buitenland. Op de werf in Heeg (Friesland) worden zo’n 40 schepen per jaar gebouwd. Deze worden gekenmerkt door het luxe en tijdloze design, performance en kwaliteit. Met het Care programma (“Without a worry”) worden klanten in binnen- en buitenland volledig ontzorgd, daarin loopt Wajer voorop. Bij Wajer staat het familiegevoel hoog in het vaandel, zowel intern als richting klanten. Het bouwen van luxe jachten in het hoogste segment met een jong en snelgroeiend team maakt Wajer Yachts een dynamisch en ambitieus bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Een marktconform salaris o.b.v. de CAO metaalbewerkingsbedrijf, afhankelijk van ervaring en deskundigheid.

Contact

Heb je interesse in de functie en/of wil je meer weten?

We hebben meerdere vacatures, zowel bij nieuwbouw, als bij service en onderhoud. Geef in je sollicitatie aan welke afdeling je eventuele voorkeur heeft.

Mail je motivatie en CV naar jobs@wajer.nl

Apply now

Questions or more information?

Wajer Careers HR manager
Harriëtte Keuning HR Manager
Contact us