Elektromonteur jachttechniek

Functieomschrijving

Op onze jachtwerf bouwen wij aan verschillende types Wajer jachten. In verschillende fasen worden onze jachten vanaf de romp opgebouwd. In onze schepen zit veel techniek. Je bent thuis in zowel de voor- als afmontage van elektrotechnische systemen. Je bent bekend met zowel sterk- als zwakstroom. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de elektrotechnische installaties worden gemonteerd, dat ze worden aangesloten én gecontroleerd in en buiten de jachten.

Wij stellen hoge eisen aan onze kwaliteit en dat is precies wat jou aanspreekt. Bij elke oplevering ben je weer trots op het resultaat!

Op hoofdlijnen zullen je taken bestaan uit:

  • Inmeten en monteren van bedrading en bekabeling en/of leidingwerk;
  • Het plaatsen en aansluiten van elektrotechnische systemen en/of installaties op de technische panelen dan wel in het nieuwbouwjacht;
  • Het instellen en/of inregelen van parameters behorende bij elektrotechnische producten en systemen;
  • Het bedraden van schalen- en verdeelinrichtingen;
  • Herstellen van storingen en afwijkingen;
  • Registreren van gegevens.

Functie-eisen

Wij zoeken naar een ervaren Elektromonteur die een ruime ervaring heeft in de (super)jachtbouw of in bijvoorbeeld de automotive. Je houdt van kwaliteit, streeft efficiency na en je bent nauwkeurig.

Daarnaast voldoe jij aan het volgende: Opleiding op MBO niveau 3 – 4, richting elektrotechniek/maritieme techniek.

Bedrijfsprofiel

Wajer Yachts is een snelgroeiend familiebedrijf met 140 werknemers in Nederland (Heeg, Lemmer en Amsterdam) en buitenland. Op de werf in Heeg (Friesland) worden zo’n 40 schepen per jaar gebouwd. Deze worden gekenmerkt door het luxe en tijdloze design, performance en kwaliteit. Met het Care programma (“Without a worry”) worden klanten in binnen- en buitenland volledig ontzorgd, daarin loopt Wajer voorop. Bij Wajer staat het familiegevoel hoog in het vaandel, zowel intern als richting klanten. Het bouwen van luxe jachten in het hoogste segment met een jong en snelgroeiend team maakt Wajer Yachts een dynamisch en ambitieus bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Een marktconform salaris o.b.v. de CAO metaalbewerkingsbedrijf, afhankelijk van ervaring en deskundigheid.

Contact

Heb je interesse in de functie en/of wil je meer weten?

Mail je motivatie en CV naar jobs@wajer.nl

Apply now

Questions or more information?

Wajer Careers HR manager
Harriëtte Keuning HR Manager
Contact us