Content & Campaign manager

Content & Campaign Manager

Wajer Yachts is een snelgroeiend familiebedrijf met 140 werknemers in Nederland (Heeg, Amsterdam) en buitenland (Zuid-Frankrijk & Balearen). Op de werf in Heeg (Friesland) worden zo'n 40 schepen per jaar gebouwd. Deze worden gekenmerkt door het luxe en tijdloze design, performance en kwaliteit. Met het Care programma ("Without a worry") worden klanten in binnen- en buitenland volledig ontzorgd, daarin loopt Wajer voorop. Bij Wajer staat het familiegevoel hoog in het vaandel , zowel intern als richting klanten. Het bouwen van luxe dagboten in het hoogste segment met een jong en snelgroeiend team maakt Wajer Yachts een dynamische en ambitieus bedrijf.

Functieomschrijving

Hou je van snelheid, creativiteit, (online) communicatie en kan je je goed verplaatsen in de doelgroep van Wajer Yachts dan is de functie van Content & Campaign manager wellicht iets voor jou. In deze functie initieer en ontwikkel je ATL en BTL campagne materialen. Je zorgt voor consistentie en bent bewaker van onze visuele identiteit en tone-of-voice. Dit doe je voornamelijk voor onze onlinekanalen, maar ook met offline communicatie zal je affiniteit moeten hebben. Daarnaast is social media management & monitoring helemaal jouw ding. Wajer Yachts staat bekend om haar stijlvolle, sportieve motorjachten van uitzonderlijk hoog kwaliteitsniveau. Deze hoogstaande kwaliteit komt niet alleen tot uiting in de exclusieve boten, maar uit zich ook in de onderscheidenheid en kwaliteit van onze communicatie.

De Content & Campaign manager is onderdeel van het marketingteam en rapporteert aan de Global Marketing Manager. Het team is binnen Wajer Yachts verantwoordelijk voor de communicatie met onze huidige klanten en organiseert tevens alle events. Daarnaast heeft het als taak om toekomstige klanten te vinden en deze door middel van onderscheidende communicatie te overtuigen zich verder te oriënteren in het aankoopproces. Aangezien Wajer Yachts in de business echt als een ‘love-brand’ wordt gezien creëert het ook communicatie en campagnes voor onze fanbase.

Functie-eisen

Wij zoeken naar een gedreven, initiatiefrijke teamspeler met gevoel voor watersport en onze doelgroep. Je bent creatief, gestructureerd en in staat om communicatie naar een hoger niveau te tillen.

 • een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau;
 • minimaal 3 - 5 jaar relevante werkervaring, ervaring met het werken voor een premium merk of product is een must;
 • klantgericht; je acteert vanuit de behoefte en wereld van de klant;
 • communicatief sterk en overtuigingskracht: je weet anderen mee te krijgen;
 • planmatig en organisatorisch sterk;
 • insights kunnen door vertalen naar acties en assets
 • ervaring met het aansturen van reclame- & communicatie bureau’s;
 • ervaring met campagne management van A tot Z, dus van briefing tot executie;
 • een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • affiniteit met de watersport en luxe jachtbouw is een pré;
 • Zelf kunnen fotograferen en het editen van (korte) video’s.

Solliciteren of vragen?

Lucas Alberda Jelgersma
Recruiter Wajer Yachts
M. +31 655 13 35 32
E. lucas@wajer.com

Apply now

Questions or more information?

Wajer Careers HR manager
Harriëtte Keuning HR Manager
Contact us