Assemblage monteur jachtonderdelen

Functieomschrijving

Op onze jachtwerf bouwen wij aan verschillende types Wajer jachten. In verschillende fasen worden onze jachten vanaf de romp opgebouwd. In onze schepen zit veel techniek. Je zorgt voor het assembleren en vervaardigen van exterieur onderdelen van het jacht om deze vervolgens op of aan het jacht te plaatsen/monteren. Je bent bezig met uiteenlopende montage werkzaamheden en eenvoudige elektrotechniek. Ook composiet en kit werkzaamheden zijn onderdeel van je werk.

Wij stellen hoge eisen aan onze kwaliteit en dat is precies wat jou aanspreekt. Bij elke oplevering ben je weer trots op het resultaat!

Op hoofdlijnen zullen je taken bestaan uit:

  • Onderdelen en componenten assembleren;
  • Het monteren van (grote) vervaardigde componenten van het jacht, zoals jachtsecties, achterkleppen, tenderbakken, hardtops, etc.
  • Het aanbrengen van modificaties.
  • Inmeten en monteren van bedrading en bekabeling en/of leidingwerk;
  • Herstellen van fouten en afwijkingen;
  • Diverse kitwerkzaamheden, zowel qua afdichting als esthetisch;
  • In samenwerking met je collega’s van de composiet afdeling, het uitvoeren van composiet werkzaamheden;
  • Registreren van gegevens.

Functie-eisen

Wij zoeken naar een ervaren monteur die een ruime ervaring heeft in de (super)jachtbouw of in bijvoorbeeld de automotive. Je houdt van kwaliteit, streeft efficiency na en je bent nauwkeurig.

Daarnaast voldoe jij aan het volgende: Opleiding op MBO niveau 3 – 4, richting techniek.

Bedrijfsprofiel

Wajer Yachts is een snelgroeiend familiebedrijf met 140 werknemers in Nederland (Heeg, Lemmer en Amsterdam) en buitenland. Op de werf in Heeg (Friesland) worden zo’n 40 schepen per jaar gebouwd. Deze worden gekenmerkt door het luxe en tijdloze design, performance en kwaliteit. Met het Care programma (“Without a worry”) worden klanten in binnen- en buitenland volledig ontzorgd, daarin loopt Wajer voorop. Bij Wajer staat het familiegevoel hoog in het vaandel, zowel intern als richting klanten. Het bouwen van luxe jachten in het hoogste segment met een jong en snelgroeiend team maakt Wajer Yachts een dynamisch en ambitieus bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Een marktconform salaris o.b.v. de CAO metaalbewerkingsbedrijf, afhankelijk van ervaring en deskundigheid.

Contact

Heb je interesse in de functie en/of wil je meer weten?

Mail je motivatie en CV naar jobs@wajer.nl

Apply now

Questions or more information?

Wajer Careers HR manager
Harriëtte Keuning HR Manager
Contact us